Rastura

Atraktivna nogometašica pokazala kako se zabijaju golčine

Na jednom treningu Lehmann je zabila atraktivan gol kojeg se ne bi posramili ni njezini muški kolege. Lopta joj je od kolegice došla ponešto iza leđa, ali elastična Alisha našla je načina za postizanje efektnog pogotka 'rabonom'.
Sport / Nogomet | 04. 04. 2023. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Daily Mail / Alisha Lehmann

Jedna od najpoznatijih nogometašica na svijetu Alisha Lehmann osvaja svijet svojim atraktivnim izgledom i kontroverznim ponašanjem, a s treninga ekipe Aston Ville stigao je najnoviji video njezinih majstorija s nogometnom loptom.

Na jednom treningu Lehmann je zabila atraktivan gol kojeg se ne bi posramili ni njezini muški kolege, a vjerojatno ni njezin puno poznatiji dečko, također nogometaš Aston Ville, Douglas Louiz.

Lopta joj je od kolegice došla ponešto iza leđa, ali elastična Alisha našla je načina za postizanje efektnog pogotka 'rabonom'.

Lehmann je u prošlosti svojim izjavama znala izazivati pozornost engleskih medija, koji je zbog njezina atraktivnog izgleda redovito prate u protekle tri godine, otkako je stigla na Otok. Prije nekoliko godina deklarirala se kao lezbijka, a u međuvremenu je tvrdila da je biseksualka.

Ova 23-godišnjakinja svojedobno je bila u vezi s kolegicom iz švicarske reprezentacije, Romanom Bachmann, a prije nekoliko dana objavom na Instagramu potvrdila je nagađanja engleskih tabloida kako je ona sada djevojka brazilskog nogometaša Douglasa Luiza.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

Kopirati
Drag cursor here to close