ostala dva

Atletico otpao iz utrke za domaći naslov

Sport / Nogomet | 08. 05. 2016. u 18:13 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju u pretposljednjem, 37. kolu nogometnog prvenstva Španjolske od troje kandidata za naslov ostala su dva.

Barcelona i madridski Real upisali su očekivane pobjede, dok je Atletico iznenađujuće poražen od budućeg drugoligaša Levantea i tako je izgubio priliku da u zadnjem kolu dođe do naslova.

Atletico zaostaje tri boda za Barcom, pa bi i u slučaju da se bodovno poravna u zadnjem kolu opet bio lošiji od katalonskog kluba jer ima gori međusobni omjer.

To znači da će naslov otići Barceloni ili Realu, koji zaostaje jedan bod. U posljednjem kolu Real i Barca gostuju, madridski klub kod Deportiva iz La Corune, a Barcelona u Granadi.

U nedjelju u gradskom derbiju Barcelona je "isprašila" Espanyol sa 5:0. Dvostruki strijelac za Barcu bio je Luis Suarez (52, 61), a po jedan su dodali Messi (8), Rafinha (74) i Neymar (83). Ivan Rakitić igrao je do 73. minute.


All Goals HD - Barcelona 5-0 Espanyol - 08-05-2016 by Gol-Live

Dva pogotka Cristiana Ronalda (26, 58) i jedan Karima Benzeme (42) donijeli su Realu pobjedu 3:2 protiv gostiju iz Valencije. Mateo Kovačić igrao je od 65. minute za Real, dok Luka Modrić nije bio u sastavu. Modrić ima lagano istegnuće mišića, a trener Zinedine Zidane nije želio ništa riskirati.

Atletico je u gostima kod Levantea poveo već u 2. minuti golom Fernanda Torresa. No, uslijedio je neočekivani preokret, u 30. je poravnao Victor, a pobjedu Levanteu donio je Giuseppe Rossi u 90. minuti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close