liga prvaka

Atletico nakon prave drame izborio četvrtfinale

Sport / Nogomet | 15. 03. 2016. u 22:42 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Atletico Madrida plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali PSV s 8:7. U uzvratu u Madridu nije bilo golova, kao i u prvoj utakmici u Eidnhovenu.

Atletico i PSV u više od 210 minuta igre nisu uspjeli postići pogodak, pa je odluka o četvrtfinalisti pala izvođenjem jedanaesteraca i to čak u osmoj seriji.

Od 16 penala promašio je jedino napadač PSV -a Luciano Narshing, kojeg je trener Phillip Cocu uveo u igru u 118. minuti upravo zbog penala. Narsinghov udarac završio je na gredi, a Atletico je golom Juanfrana prošao, puno teže od očekivanoga.

Nogometaši Manchester Citya prvi put u povijesti izborili su plasman u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u uzvratnom dvoboju osmine finala odigrali 0:0 protiv kijevskog Dynama i tako obranili pobjedu 3:1 iz prve utakmice.

Posljednja dva putnika u četvrtfinale doznat ćemo u srijedu kada su na rasporedu utakmice Barcelona - Arsenal, te Bayern - Juventus. Barca je u prvom susretu u Londonu slavila 2:0, dok su Juventus i Bayern u Torinu remizirali 2:2.

Kopirati
Drag cursor here to close