Napadač riskirao

Asamoah Gyan mora platiti odštetu svojoj bivšoj supruzi

Brakorazvodna parnica je trajala poprilično dugo, a sve je počelo kada nogometaš optužio suprugu Gifty da njihovo troje djece možda nije njegovo.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2023. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je DNK analizom utvrđeno kako je bivši napadač Udinesea, Rennesa i Sunderlanda otac troje djece, sud je naložio da 37-godišnji Gyan svojoj bivšoj supruzi mora dati kuću u Ujedinjenom Kraljevstvu, kuću u Accri, benzinsku pumpu i dva automobila.

Kada se pogleda što mora dati, dodatnih 2.100 dolara koje će izdvajati za uzdržavanje djece i ne predstavlja nešto strašno.

Brakorazvodna parnica je trajala poprilično dugo, a sve je počelo kada nogometaš optužio suprugu Gifty da njihovo troje djece možda nisu njegovo. DNK test opovrgnuo je njegove tvrdnje da on nije biološki otac djece.

Stvari su se zakomplicirale kada je Asamoah Gyan utvrdio kako je njegova supruga već udata ranije, nakon čega nogometaš podnio zahtjev za razvod. 

"Razlog zašto sam otišao na sud je što sam poništio brak jer sam shvatio da stvari nisu bile u redu. Sud mi je ispunio želju jer su otkrili da sam bio u pravu. Veoma sam zadovoljan svojim životom. Imam troje djece o kojima se brinem. Ja sam obiteljski čovjek i moja djeca me vole i volim ja njih. Bio sam frustriran sudskim procesom i nakon pet godina konačno je gotovo", rekao je Asamoah Gyan

Tijekom karijere je igrao za Udinese, Modenu, Rennes, Sunderland, Al Ain, Shanghai SIPG, Kayserispor, te u Indiji, a karijeru je zaključio u lipnju ove godine. Za reprezentaciju Gane je upisao 109 nastupa i postigao rekordnih 51 gol. U reprezentativnom dresu je osvojio dva srebra na afričkom Kupu nacija (2010, 2015) i jednu broncu (2008).

Kopirati
Drag cursor here to close