"Državni prioritet Hrvatske"

AS: Modrić je rastrgan između Reala i Hrvatske jer cijela država očekuje da nastavi igrati

"Vječni kapetan Hrvatske i najbolji nogometaš u povijesti zemlje je rastrgan između toga što cijela država očekuje od njega, da nastavi igrati za reprezentaciju i nakon poraza u finalu Lige nacija protiv Španjolske", komentira AS.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2023. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ugledni španjolski list donio je svoju analizu aktualne situacije veznjaka Reala, prenosi Index.

Hrvatski kapetan Luka Modrić još nije službeno objavio hoće li nastaviti igrati za Hrvatsku nakon završetka Lige nacija iako je prethodno izjavio kako je već donio odluku. S madridskim Realom je prema pisanju medija sve dogovorio i produžio na još godinu dana, ali još ne znamo hoće li predvoditi vatrene u Njemačkoj na europskom prvenstvu 2024. godine.

List blizak Realu, madridski AS, donosi tekst pod naslovom 'Modrić, državni prioritet Hrvatske'.

Potpuno iscrpljen

"Vječni kapetan Hrvatske i najbolji nogometaš u povijesti zemlje je rastrgan između toga što cijela država očekuje od njega, da nastavi igrati za reprezentaciju i nakon poraza u finalu Lige nacija protiv Španjolske, te toga što je s 37 godina i nakon 166 utakmica za reprezentaciju potpuno iscrpljen", komentira AS i dodaje:

"Modrić je i na završnom turniru Lige nacija dokazao da i na pragu 38. može pružati vrhunske partije, ali biologija čini svoje. To smo vidjeli po padu njegove forme i zamoru krajem sezone u Realu. Zato ne može više igrati i za Real i za Hrvatsku. Zbog toga je sve snage usmjerio na to da se od nacionalne momčadi oprosti jedinim što mu je nedostajalo - trofejem s Hrvatskom. No, to nije uspio", piše AS. 

Modrić je na potezu

"Hrvatska zna da bi to bio definitivan kraj magične generacije iz koje bi ostali još samo Perišić, ali i on ima 34, te Brozović i Kovačić. Modrićevo povlačenje iz reprezentacije utjecalo bi i na Real. U klubu su svjesni da bi njegov nastavak igranja za Hrvatsku bio preskup luksuz za jedinstvenog nogometaša. Modrić pak zna da se više ne može trošiti kao ranije jer mu je Real doveo niz konkurenata, Camavingu, Tchouamenija i sada Bellinghama. Kako bilo, Modrić je na potezu. Mora odlučiti hoće li Hrvatskoj reći da ili ne",  zaključuje španjolski dnevnik.

Kopirati
Drag cursor here to close