Postaje besmrtan

AS: Ako Modrić ne produži s Realom, bit će dani žalosti

"Trebao bi produžiti ugovor, a u ovom trenutku ništa ne odaje da bi se išta drugoga moglo dogoditi. Ne produži li ugovor, uslijedit će dani žalosti za Real Madrid… I nogomet", piše AS
Sport / Nogomet | 27. 12. 2022. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmorici igrača Real Madrida ugovor istječe krajem lipnja iduće godine. U istoj poziciji kao su Luka Modrić, Karim Benzema, Toni Kroos, Nacho Fernandez, Marco Asensio, Dani Ceballos i Mariano Diaz.

Španjolski AS raspisao se o tome, a dio teksta posvetili su i Luki Modriću.

"Modrić će otići u mirovinu onda kad njegovo tijelo kaže da je bilo dovoljno. Jedino je pitanje kada će taj trenutak stići. Njegove izvedbe ne izgledaju kao da im se primakao rok trajanja, a nakon Svjetskog prvenstva odbacio je povlačenje iz reprezentacije", ističe se o 37-godišnjem kapetanu hrvatske reprezentacije, u kojem se Modrića opisuje kao "genijalca iz Zadra".

"U rujnu će napuniti 38 godina, ali vodio je Hrvatsku u Kataru, a za Carla Ancelottija i dalje je nezamjenjiv. Jude Bellingham i Enzo Fernandez imena su koja se pojavljuju na obzoru, no to ne znači da ne mogu biti pod Lukinim vodstvom dok se on ne makne.

Za takvo što bi trebao produžiti ugovor, a u ovom trenutku ništa ne odaje da bi se išta drugoga moglo dogoditi. Ne produži li ugovor, uslijedit će dani žalosti za Real Madrid… I nogomet", prenosi Sport Klub.

Kopirati
Drag cursor here to close