Pregovori traju

Arteta želi zadržati Ceballosa u Arsenalu

Ceballos je vratio na najbolji način Arteti, impresionirajući ga svojim trudom i stavom na treningu.
Sport / Nogomet | 07. 07. 2020. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mikel Arteta, menadžer Arsenala, želi sklopiti dogovor s Real Madridom kako bi zadržao odličnog 23-godišnjeg veznog nogometaša Danija Ceballosa, prenosi Anadolija.

Ceballos, koji je prošlog vikenda u posljednjoj minuti postigao pobjednički gol u FA kupu protiv Sheffield Uniteda, postaje sve važniji igrač “topnika“ kako sezona odmiče.

U siječnju je Arteta sunarodnjaku, koji se vraćao na teren nakon ozlijede mišića, ponudio šansu da se bori za mjesto u timu usprkos mnogim špekulacijama da Ceballos želi prekinuti posudbu u Arsenalu.

Ceballos je vratio na najbolji način Arteti, impresionirajući ga svojim trudom i stavom na treningu.

“Zaista sam zadovoljan s njim. Volim koliko voli da igra nogomet, strast koju ulaže u svaki trening i u svaku utakmicu. Njegove proslave bilo da je na terenu ili na klupi, on ulaže svoj život u to“, rekao je Arteta za britanske medije.

Ceballos je u Real Madrid stigao iz Betisa 2017. godine. U dvije sezone je upisao 56 nastupa u natjecateljskim utakmicama i postigao pet golova, da bi potom otišao na posudbu u Arsenal. Za klub iz Londona ove sezone je odigrao 30 natjecateljskih utakmica uz dva pogotka. Dres reprezentacije Španjolske nosio je devet puta, a jednom se upisao u strijelce.

Kopirati
Drag cursor here to close