Pregovori traju

Arsenal spremio 15 milijuna eura za Boatenga

Arsenal je spremio 15 milijuna eura koliko Bayern traži za 31-godišnjeg njemačkog defanzivca.
Sport / Nogomet | 03. 01. 2020. u 16:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arsenal u ovom prijelaznom roku planira dovesti iskusnog defanzivca Jeromea Boatenga kako bi pojačao obranu, prenosi Anadolija.

Brojni njemački mediji navode da su čelnici Topnika već započeli pregovore s upravom Bayern Minhena kako bi što prije dogovorili transfer.

Arsenal je spremio 15 milijuna eura koliko Bayern traži za 31-godišnjeg njemačkog defanzivca.

Kako piše portal "Sky Sports Germany", uprava Arsenala vjeruje da bi Boatenga mogli kupiti mnogo jeftinije u odnosu na neke druge igrače koji igraju na istoj poziciji.

Trener Arsenala Mikel Arteta je ranije izjavio da će u siječnju pokušati dovesti kvalitetnog nogometaša kako bi pojačao obranu.

Boateng je ove sezone igrao u samo osam utakmica u Bundesligi, te je, nezadovoljan statusom u timu, već ranije izrazio želju da napusti bavarsku ekipu.

Ipak, brojni navijači Arsenala, nakon tvrdnji o mogućem transferu, putem društvenih mreža su poručili da ne žele Boatenga u ekipi jer se radi o igraču čija forma nije kao prethodnih godina.

Boateng je karijeru počeo u ekipi Herthe iz koje je 2007. prešao u Hamburger SV, a 2010. u Manchester City, dok je godinu kasnije potpisao za Bayern u kojem je upisao 185 nastupa i postigao 4 gola.

U reprezentaciji Njemačke je upisao 76 nastupa i postigao jedan gol.

Kopirati
Drag cursor here to close