Golijada na Emiratesu

Arsenal – Liverpool 3:3

Liverpool je ostao četvrti sa 35 bodova, jednim više od petog Arsenala. Na vrhu je Manchester City sa 52 boda, drugi Manchester United je na 41, a treći Chelsea na 38.
Sport / Nogomet | 22. 12. 2017. u 22:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbinju 19. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal i Liverpool su u odličnoj utakmici podijelili bodove odigravši 3:3 (0:1).

Gosti iz Liverpoola u potpunosti su nadigrali domaćine u prvom poluvremenu i na odmor otišli s vodstvom od 1:0 koje im je oisgurao Coutinho (26).

Početkom nastavka Salah (52) je povisio na 2:0, ali nakon tog pogotka Liverpool je previše opustio pa je Arsenal odmah minutu potom smanjio na 1:2 preko Alexisa Sancheza (53).

Xaka (56) je fantastičnim pogotkom s više od 20 metara vrlo brzo poravnao na 2-2, a kompletni preokret u razmaku od samo pet minuta dovršio je Ozil (58) koji je elegantno završio sjajnu akciju domaćih. Ipak, gostima je bod spasio Firmino (71).

Liverpool je ostao četvrti sa 35 bodova, jednim više od petog Arsenala.

Na vrhu je Manchester City sa 52 boda, drugi Manchester United je na 41, a treći Chelsea na 38.

Sve ostale utakmice 19. kola na progtramu su u subotu, a sastaju se Everton – Chelsea, Brighton and Hove Albion – Watford, Manchester City – Bournemouth, Southampton – Huddersfield Town, Stoke City – West Bromwich Albion, Swansea City – Crystal Palace, West Ham United – Newcastle United, Burnley – Tottenham Hotspur i Leicester City – Manchester United.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close