Kazališna atmosfera na Rujevici

Armada najavila bojkot: Igrači bez muda, morala i pamćenja ne mogu predstavljati Hrvatsku

''Igrači bez muda, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca iz vodstva HNS-a, zasigurno ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira 'Lijepa naša',''
Sport / Nogomet | 04. 10. 2017. u 20:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub navijača Armada iz Rijeke u srijedu je putem službene Facebook stranice priopćila kako njihovi članovi neće nazočiti kvalifikacijskoj utakmici Hrvatske i Finske koja se u petak, 6. listopada s početkom u 20.45 sati, igra na riječkoj Rujevici.

Armada je uputila oštre riječi HNS-u i igračima te pozvala navijače da ne nose navijačke rekvizite s obilježjima ove navijačke skupine.

''Od ponosa i slave hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Igrači bez muda, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca iz vodstva HNS-a, zasigurno ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira 'Lijepa naša'.

U svijetlu svega iznesenog Armada nikad neće dati podršku ovakvoj odnarođenoj reprezentaciji. I ovu utakmicu reprezentacije - bez Armade na tribinama. Neće biti organizirano navijanje te ovim putem molimo sve da ne nose zastave s obilježima naše skupine'', navode iz Kluba navijača Armada.

Kopirati
Drag cursor here to close