povratnik u zrinjski

Arežina postaje džoker: "Bio sam strpljiv i dočekao šansu"

Sport / Nogomet | 14. 03. 2016. u 10:12 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog doznali su nekoliko minuta prije svoje utakmice s Čelikom da je Sloboda slavila u Vitezu, čime su bili pod još većim pritiskom na Bilinom polju.

Ipak, do šest minuta prije kraja imali pobjedu u rukama, a onda im ju je oteo Aldin Džidić spektakularnim golom iz slobodnog udarca za 2:2.

'Imali smo sve u svojim rukama, ali smo na kraju ipak ostali bez dva važna boda i omogućili Slobodi da pobjegne na plus tri', kaže za Dnevni list Filip Arežina koji ne smatra da su ta tri Slobodina boda prevelik kapital.

'Sloboda ima tri boda prednosti, što je prednost koja se brzo može istopiti. Evo, već u slijedećem kolu čeka ih domaća utakmica sa Željezničarom, s tim da prije toga imaju odraditi i uzvrat Kupa protiv Sarajeva. Nije to nimalo jednostavno, igrati u tom ritmu pa vjerujem da to može biti naša prednost. Naravno da bismo željeli da igramo Kup, ali kada je već ovako, to nam sigurno može pomoći da uskoro izbijemo na vrh tabele. Mislim da smo u utrci ostali samo mi i Sloboda. Sarajevo i Široki su osam bodova iza Slobode, pet ispod nas, ne vjerujem da se i oni mogu uključiti'.

Prvi put otkako se vratio u Zrinjski Arežina je počeo od početka i odigrao je dobru utakmicu. Upisao je asistenciju i izborio jedanaesterac.

'Mislim da sam dobro iskoristio minutažu. U Širokom sam ušao i zabio pobjednički gol, u Zenici, gdje nije bilo Petraka i Žeravice, asistirao i izborio penal. Znao sam po dolasku u klub da Zrinjski već ima uigranu momčad i da će biti teško iz sastava izgurati nekog standardnog prvotimca pa sam bio strpljiv. Zadovoljan sam svojom igrom, ali uvijek može bolje'.

U subotu u Mostar stiže Rudar, a upravo iz Prijedora se Arežina vratio u Zrinjski.

'Rudar ima dosta dobrih igrača. Evo, za vikend su svi očekivali laganu pobjedu Sarajeva pa se ona nije dogodila. To sigurno neće biti nimalo lagana utakmica. A najteže je igrati baš takve, kada su bodovi već unaprijed upisani', zaključio je Arežina za Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close