FK Klis uoči sutrašnje utakmice

Apel poslodavcima: Pustite radnike ranije s posla

''FK Klis apelira na poslodavce da 'zažmire' na nešto ranije izlaske s posla svojih radnika koji će prisustvovati najvećem susretu u Klisovoj povijesti'', navode na stranici.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2019. u 21:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Klisa iz Buturović Polja sutra igraju povijesni revanš susret četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine, a protivnik će biti Sloga iz Gornjeg Crnjelova.

Uoči utakmice, na klupskoj Facebook stranici zamolili su poslodavce u ovom dijelu BiH da ''zažmire'' i omoguće ranije izlaske radnicima s posla kako bi tribine stadiona u Konjicu bile do kraja popunjene.

''FK Klis apelira na poslodavce da 'zažmire' na nešto ranije izlaske s posla svojih radnika koji će prisustvovati najvećem susretu u Klisovoj povijesti'', navode na stranici, prenosi N1.

''Igrači su obećali dati posljednji atom snage i ostaviti srce na terenu u duelu protiv favorizirane Sloge iz Gornjeg Crnjelova, čiji igrači profesionalno igraju nogomet, dok klub ima budžet od nekoliko stotina tisuća KM-ova. Ovu utakmicu ne možete i ne smijete propustiti, jer su naši nogometaši zaslužili igrati pred tribinom ispunjenom do posljednjeg mjesta'', navode iz Klisa.

Meč je na rasporedu od 15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close