Nogometna trgovina

Ante Ćorić poželjan na Otoku

Sport / Nogomet | 22. 11. 2016. u 10:35 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamov dragulj Ante Ćorić navodno je poželjna roba na Otoku. Tamo ga, piše portal Squawka, želi nekoliko velikh klubova. 

"Liverpool i Tottenham u borbi su za dovođenje Ante Ćorića", piše spomenuti izvor te ističe kako su u Dinamu dali zeleno svjetlo za prodaju prije svega jer je mladac u siječnju odbio preći u Manchester City, koji ga je tada htio kupiti i dati na posudbu. 
 
"Nije vjerojatno da će City ponoviti ponudu, ali Ćorić očekuje kako će u siječnju napustiti Dinamo i preseliti u Premier ligu. Liverpool ga prati dvije godine i u stalnom je kontaktu s njegovim agentima, a Tottenham se nada kako će mu pomoći dobri odnosi s Dinamom, budući da je još 2008. doveo Luku Modrića na White Hart Lane", piše Squawka.
 
Navodno je za veznjaka procijenjenog na 17 milijuna eura zainteresiran i Everton, koji 19-godišnjem veznjaku može ponuditi veću minutažu u prvoj momčadi.
Ćorić i društvo večeras u 5. kolu traže prve bodove u Ligi prvaka - u Maksimir stiže Lyon koji je u prvom međusobnom obračunu slavio 3:0. 
 
Kopirati
Drag cursor here to close