Almeria s njim želi do La Lige

Ante Ćorić potpisao za španjolskog drugoligaša

Nije zaigrao niti u pripremnim utakmicama, a upisao je samo tri nastupa. Bilo je jasno Anti Ćoriću - moram ići. No, nije iznenadio odlazak u Španjolsku, ali je iznenadio odlazak u drugoligaša...
Sport / Nogomet | 28. 08. 2019. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trebao je biti zvijezda nogometnih velikana, a sada odlazi u španjolskog drugoligaša. Bivši Dinamovac Ante Ćorić dugo je čekao klub u kojem bi dobio šansu pokazati da još uvijek zna igrati nogomet, a iako se činilo da će ostati u Serie A, na kraju je završio u španjolskom drugoligašu Almeriji, pišu 24sata.hr.

Od nedjelje je Ćorić u Španjolskoj rješavao transfer, a na kraju je i službeno potvrđeno da je tamošnji drugoligaš Almeria Antu uzeo na posudbu uz pravo otkupa za sedam milijuna eura. Nadaju se da će im upravo on pomoći u ulasku u La Ligu.

Video: Bienvenido Ante Ćorić

Almeria od ovoga kolovoza ima novog vlasnika i klupske ambicije svode se na plasman u La Ligu, a Ćorić bi u tom procesu trebao trebao biti ključni igrač veznog reda.

U proteklom periodu Ćorić je za Romu upisao samo tri nastupa, a kako ga trener Paulo Fonseca nije koristio ni u pripremnim utakmica, bio mu je to jasan signal da nema drugog izbora nego da napusti Olimpico, pišu 24sata.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close