Smjena napadača na Pecari

Angelova liječnički pregled dijeli od potpisa za Široki, Bagarić odlazi?

Angelov pak na Pecaru stiže kao slobodan igrač, a kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, od potpisa ga dijeli samo liječnički pregled.
Sport / Nogomet | 26. 08. 2019. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Dražen Bagarić trebao bi napustiti NK Široki Brijeg nakon derbija sa Sarajevom, a klub s Pecare umjesto njega angažirat će 25-godišnjeg napadača Viktora Angelova.

Bagarić bi trebao potpisati za slovensko Domžale gdje će se pridružiti dojučerašnjem suigraču Josipu Ćorluki. Transfer će se morati realizirati do 31. kolovoza kada se zatvara prijelazno razdoblje u zemljama Europske unije.

Angelov pak na Pecaru stiže kao slobodan igrač, a kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, od potpisa ga dijeli samo liječnički pregled.

Prijelazno razdoblje u BiH završilo je 19. srpnja, a bh. klubovi nakon tog datuma mogu dovesti samo slobodne igrače koji nisu upisali nastup do spomenutog datuma.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FC Kairat Almaty (Dražen Bagarić)

Spomenuti napadač rođen je u njemačkom Dortmundu te ima državljanstvo Sjeverne Makedonije i Bugarske. Karijeru je započeo u omladinskim kategorijama Borussije Dortmund koja je ga u siječnju 2010. poslala na posudbu u makedonski Rabotnički koji ga je pak u srpnju iste godine poslao na jednogodišnju posudbu u U-17 momčad Schalkea.

Angelov se ponovno vratio u Makedoniju gdje je igrao za, osim spomenutog Rabotičkog, Teteks Tetovo te Metalurg nakon čega je otišao u mađarski Ujpest. Posljednji klub bio mu je makedonski Shkupi, a prema Transfermarktu vrijedi 250.000 eura. 

Za U-17, U-19 i U-21 reprezentacije Makedonije odigrao je ukupno 34 utakmice postigavši sedam pogodaka, dok je za seniorsku reprezentaciju odigrao jednu utakmicu 17. studenog 2015. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close