Trener Reala ušao u povijest

Ancelotti: Vidjeli smo da je lopta bila vani, ali VAR nije...

"beIN nam je pokazao da je lopta bila vani. Vidjeli smo. 3D tehnologija... Ali VAR to nije vidio", zaključio je trener Real Madrida koji je ispisao povijest.
Sport / Nogomet | 10. 05. 2023. u 00:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dosta polemike je izazvao gol De Bruyne za 1:1 u Madridu. Na društvenim mrežama pojavila snimka beIN televizije prema kojoj je lopta bila van terena u akciji prije one koja je prethodila golu. Ovu situaciju je za Radio Marcu pojasnio sudački ekspert Pavel Fernandez. On tvrdi da se VAR nije mogao uključiti jer se radi o promjeni posjeda. "VAR to ne može provjeriti jer je faza napada Engleza počela kasnije, nakon što je Camavinga izgubio loptu", rekao je Fernandez.

"Zanimljiva utakmica, u prvom poluvremenu teška za nas. U drugom smo bili puno bolji, kontrolirali smo igru. Kada su oni imali posjed, mi smo imali obrambenu kontrolu. Potom smo počeli igrati s loptom, stvarajući im probleme. Morali smo držati pozicije u obrani. Kada smo dobili priliku, zabili smo gol. Bili smo dobri u obrani. Rudiger se dobro nosio s Haalandom te smo imali kontrolu u sredini. Bio je ovo dobar nastup, sretni smo i motivirani za iduću utakmicu", govorio je nakon utakmice Ancelotti. Trener Reala se dotakao i spornog trenutka.

"beIN nam je pokazao da je lopta bila vani. Vidjeli smo. 3D tehnologija... Ali VAR to nije vidio", zaključio je trener Real Madrida koji je ispisao povijest. Naime, Ancelottiju je ovo 190. utakmica u Ligi prvaka, a time je izjednačio rekord Sir Alexa Fergusona.

Ancelotti je 190 utakmica skupio na klupama različitih klubova, dok je Ferguson svih 190 na klupu Manchester Uniteda. Iza njih slijede Arsene Wenger (188), Pep Guardiola (158) i Jose Mourinho (151).

Kopirati
Drag cursor here to close