Luka ušao sa klupe i zabio

Ancelotti: Budućnost je u Modrićevim rukama

"Jako mi je teško kada ga držim na klupi, ali on svakodnevno pokazuje da je primjer čitavoj ekipi", rekao je trener Reala nakon utakmice na Santigao Bernabeu.
Sport / Nogomet | 26. 02. 2024. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do kada će igrati Luka Modrić? Hoće li produžiti ugovor s Real Madridom? Kakvi su planovi Carla Ancelottija? To su pitanja koja se često postavljaju posljednjih mjeseci kada je u pitanju karijera jednog od najvećih koji je nosio dres ovog kluba. Posebno kada nije u prvoj postavi. Što se događa u posljednje vrijeme. Luka je protiv Seville opet bio u elementu, nakon čega je Ancelotti pričao o njegovom ugovoru, planovima.

"Budućnost je u Modrićevim rukama, on će odlučiti što želi iduće sezone. Moramo samo pričekati njegovu odluku.On, Toni Kroos i Nacho Fernandez su u istoj situaciji. Klub ima dovoljno vremena za srediti to idućih mjeseci", govorio je Ancelotti na presici nakon utakmice.

"Savršeno razumijem što može misliti Modrić kada ne igra jer sam ja i sam to doživio kao igrač. Unatoč tome Modrić ne izgleda poput igrača koji je ušao u 39. godinu, Proslavili smo taj Lukin pogodak jer je to zaslužio. Zabio je sjajan pogodak i puno doprinio nakon što je ušao u igru. Jako mi je teško kada ga držim na klupi, ali on svakodnevno pokazuje da je primjer čitavoj ekipi, rekao je trener nakon utakmice na Santigao Bernabeu.

Kopirati
Drag cursor here to close