Odbijena jamčevina

Alves već tri puta mijenjao iskaz

"Nisam znala što je iza tih vrata, mislila sam kako će biti još jedan VIP prostor. Opirala sam se, ali on je bio mnogo jači od mene" prenose mediji izjavu žrtve.
Sport / Nogomet | 23. 01. 2023. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stvari baš nisu onakve kakve su izgledale na početku. Dani Alves je očito u velikim problemima, nakon što je završio prije četiri dana iza rešetaka.

Brazilac nije dobio mogućnost izlaska iz zatvora s jamčevinom, a novi detalji skandala ne idu mu u korist. Pogotovo jer je Alves više puta mijenjao svoj iskaz.

Prvo je na početku tvrdio kako nema pojma o kojoj djevojci se radi, kako je nikada prije u životu nije vidio, a onda su ga brzo kamere iz noćnog kluba demantirale.

Španjolski mediji prenose uznemirujuće detalje sporne večeri i incidenta koji se dogodio u jednoj od soba noćnog kluba. Čak je i sam Alves mijenjao svoje iskaze.

Nakon te prve izjave, došle su još dvije nove, nakon hapšenja. U prvoj je naveo da je djevojku u WC-u VIP dijela kluba zatekao slučajno kada je ušao u toalet, nakon čega je ubrzo izašao iz prostorije te da je taj njihov kratki susret bio jedini kontakt između njih. U drugom iskazu je tvrdio suprotno: da je s djevojkom u WC-u kluba imao seksualni odnos uz njen pristanak.

"Nisam znala što je iza tih vrata, mislila sam kako će biti još jedan VIP prostor. Opirala sam se, ali on je bio mnogo jači od mene" prenose mediji izjavu žrtve.

Prijatelji napadnute djevojke i konobar kojeg je Alves poslao da ih pozove za njegov stol, odmah su na policiji izjavili da je Alves prišao djevojci. Međutim, mediji navode da je ubrzo postao nasilan.

"Čvrsto ju je uhvatio za ruku i zahtijevao od nje da ga primi za međunožje. To je napravio dva puta, unatoč tome što mu je pružala otpor.

Alvesu prijeti zatvorska kazna u trajanju od 4 do 12 godina ako na suđenju bude proglašen krivim, dok pomenuta djevojka kaže kako ne želi nikakvu odštetu za traumu koju je pretrpjela i da joj je jedini motiv zadovoljenje pravde.

Kopirati
Drag cursor here to close