Po četvrti put

Alves u zatvoru samo mijenja iskaze

Španjolski mediji pišu o tome kako je Dani Alves istražnom sucu priznao da je penetracijom izvršio seksualni čin s djevojkom (23) koja ga optužuje za silovanje u noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca prošle godine.
Sport / Nogomet | 10. 02. 2023. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na početku je izgledalo kao da se ništa nije dogodilo. Sjećate se kako je Dani Alves pričao o tome kako da ne poznaje mladu ženu, kako je samo boravio u noćnom lokalu, međutim kako je vrijeme prolazilo tako je sve više prljavog veša ili pojedinosti ako hoćete izlazilo na površinu. Alves je još uvijek u zatvoru i stvari se po njega samo dodatno kompliciraju.

Sada je navodno prvi put priznao da je imao seksualne odnose sa žrtvom, a to ranije nije učinio zato da sakrije nevjeru od supruge Joane Sanz koja ga je nedavno posjetila u zatvoru.

Brazilac je do sada tri puta izlazio pred istražnog suca i svaki put je negirao spolni odnos s djevojkom koja ga teško optužuje, a ako se vijest o njegovom priznanju seksa s njom pokaže točnom, nogometaševi odvjetnici će sigurno promijeniti strategiju i fokusirati se na to da je odnos između Alvesa i djevojke bio uz njenu suglasnost.

Španjolski mediji pišu o tome kako je Dani Alves istražnom sucu priznao da je penetracijom izvršio seksualni čin s djevojkom (23) koja ga optužuje za silovanje u noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca prošle godine te kako je ovo četvrti put kako je Alaves promijenio svoj iskaz.

Alves je uhapšen 20. siječnja i zatvoren bez mogućnosti jamčevine optužen da je silovao 23-godišnju djevojku u noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca.

Kopirati
Drag cursor here to close