Legendarni Brazilac

Alves se oprostio od Barcelone: Završeno jedno predivno poglavlje

Slavni 39-godišnji Brazilac najtrofejniji je nogometaš u povijesti, a u Barcelonu se vratio ove zime potpisavši ugovor s minimalnom plaćom. S klubom je osvojio 23 naslova.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2022. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unatoč želji da ostane u klubu i u idućoj sezoni, danas je i službeno potvrđeno da Dani Alves završava svoj drugi boravak u ovom katalonskom divu.

39-godišnji Brazilac najtrofejniji je nogometaš u povijesti, a u Barcelonu se vratio ove zime potpisavši ugovor s minimalnom plaćom. S klubom je osvojio 23 naslova, a od navijača se oprostio dirljivom porukom na društvenim mrežama:

"Dragi navijači Barcelone, došlo je vrijeme da vam kažem zbogom. Prošlo je više od osam godina kako sam se borio za ovaj klub, ali kao i sve u životu, zajednički putevi i priče se nakon nekog vremena razdvoje. Pokušali su me se riješiti i prije, no ja sam previše tvrdoglav. Prošlo je mnogo godina dok me nogomet i život nisu nagradili šansom da se vratim i oprostim na pravilan način. Ovime se zatvara jedno predivno poglavlje mog života, a otvara se novo, možda još izazovnije".

Podsjetimo, Brazilac je prvi put klub napustio 2016. godine, a vratio se kako bi klubu pomogao u nikad težoj financijskoj ali i rezultatskoj krizi. Želja mu je bila da nastavi igrati i dalje za Barcelonu, kako bi spreman dočekao SP u Kataru, ali godine su presudile.

Protekle sezone odigrao je 17 utakmica, a bio je ključan igrač u drugom dijelu sezone, javlja HRT.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Daniel Alves (@danialves)

 

Kopirati
Drag cursor here to close