Nasljednik Solskjaera

Allegri favorit za novog menadžera Manchester Uniteda

U slučaju otkaza norveškom menadžeru krenut će po dobro poznato ime.
Sport / Nogomet | 24. 09. 2019. u 13:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Max Allegri, koji je ljetos odstupio s mjesta Juventusovog trenera vodeći je kandidat za preuzimanje klupe Manchester Uniteda.

Aktualnom menadžeru Crvenih vragova Ole Gunnar Solskjaeru prijeti otkaz nakon skromnog starta u sezonu, a kao mogući nasljednik spominje se talijanski strateg.

Allegri je planirao pauzirati godinu dana od nogometa po odlasku iz Torina, ali tržište rada trenutačno je u takvoj situaciji da ga često zazivaju.

Uz njegovo ime vezali su se mogući odlasci u Barcelonu, Real Madrid i sad konačno i United.

Tuttosport tvrdi kako šefovi Manchester Uniteda čekaju sljedeći krivi potez Norvežanina i kad ga se riješe, planiraju stupiti u kontakt s Allegrijevim zastupnikom, javljaju agencije.

Igračka legenda Uniteda imala je najgori start u prvenstvo otkad postoji Premier lige, a čini se kako je Allegri najbliži dobivanju posla na Old Traffordu jer je počeo užurbano učiti engleski jezik. Učio bi ga i bez kalkulacija o mogućem odlasku u United jer se ionako pripremao za preuzimanje posla u Premier ligi.

Druga opcija Unitedovim čelnicima jest bivši legendarni francuski stoper Laurent Blanc, koji je igrao na Old Traffordu od 2001. do 2003. i bez posla je od otkaza u PSG-u 2016. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close