Nakon Ronalda

Al Nassr sada želi i Luku Modrića

Ali Saudijci. čini se, ne namjeravaju stati samo na angažmanu slavnog Portugalca.
Sport / Nogomet | 01. 01. 2023. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo želio se ove zime vratiti u Real Madrid, ali uprava španjolskog kluba nije bila zainteresirana pa je potpisao za Al Nassr, tvrdi španjolski list Marca.

Ronaldo je u petak navečer potpisao unosan ugovor sa saudijskim klubom, no tek nakon što se saznalo da Real Madrid nije zainteresiran. Kapetan portugalske reprezentacije u studenom je sporazumno raskinuo ugovor s Manchester Unitedom nakon oštrih kritika koje je uputio upravi kluba i treneru, prenosi jutarnji.hr.

Igrao je na Svjetskom prvenstvu u Katru, a nakon eliminacije trenirao je nekoliko dana u Madridu. Želio se vratiti u klub za koji je uspješno igrao od 2009. do 2018. godine. Navodno bi pristao na manju plaću i manju ulogu u momčadi, no ipak je morao tražiti novi posao, tvrdi Marca.

Ne namjeravaju stati

Ali Saudijci, čini se, ne namjeravaju stati samo na angažmanu slavnog Portugalca.

Kako prenosi Marca, saudijski nogomet - s Al Nassrom na čelu - želi zemlju podići u elitu najpraćenijeg svjetskog sporta. Posljednjih nekoliko dana predsjednik i direktori boravili su u Madridu i testirali mogućnost proširenja broja zvijezda u skoroj budućnosti, piše španjolski dnevnik.

Na tom su popisu još dvije legende Reala - veliki prijatelji Sergio Ramos i hrvatski maestro Luka Modrić. Kapetan Vatrenih i dalje igra na visokoj razini, to pokazuje svaki put kad odjene dres Real Madrida, kao što je bilo vidljivo i 30. prosinca protiv Valladolida.

Spremni za Modrića

U Al Nassru su navodno spremni za Modrića i Ramosa dati nemoralne ponude PSG-u i Realu (primjerice, Ronalda će plaćati 175 milijuna eura godišnje), no pitanje je koliko je novac u ovom trenutku bitan hrvatskom kapetanu.

Modrić želi barem još jednu sezonu igrati za Real Madrid jer njegova kvaliteta to jamči. Odbijao je već i prije vrlo unosne ponude iz Saudijske Arabije i Sjedinjenih Država. Klubovima koji su ga htjeli očito je manje važno što Modrić ima 37 godina.

Modrić želi ostati u Real Madridu i u klubu su oduševljeni njegovom odlukom. Zasad nema konkretnu ponudu za obnovu ugovora, ali dogovor kao i dosad neće biti problem. Realnost je da su mu se obratila dva tima i da je njegov odgovor bio jasan: "Razgovarajmo 2024.", čime je jasno pokazao koji su mu cilj i težnja.

Al Nassr ima velike ambicije postati Real Madrid arapskog svijeta. Sada se pridružio CR7, u ljeto 2023. hoće Ramosa, a 2024. Modrića.

Kopirati
Drag cursor here to close