Tko bi ovo odbio?

Al-Hilal nudi Messiju 1,2 milijarde eura za dvije sezone!

Al-Hilal navodno Messiju nudi čak 1,2 milijarde eura za samo dvije godine suradnje, odnosno 600 milijuna eura po sezoni.
Sport / Nogomet | 30. 05. 2023. u 10:57 Bljesak/Sportske novosti

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionel Messi će definitivno otići iz PSG-a nakon što mu 30. lipnja ove godine istekne ugovor s pariškim sastavom. Nedavno je s PSG-om osvojio titulu prvaka Francuske, ali s klubom i navijačima nije u dobrim odnosima.

Dok se slavila titula u Parizu, Messi je bio na koncertu Coldplaya u Barceloni sa svojim prijateljem i bivšim igračem Barcelone Cescom Fabregasom. Njegov boravak u Barceloni je pojačao glasine da se na ljeto vraća u katalonski klub, no sada se pojavila informacija kako ipak neće biti ništa od povratka u klub u kojem je stvorio ime.

"Rekao sam predsjedniku da Messijev povratak ima smisla. Nema sumnje, on je savršen za naš sustav i ideju u igri. Imam taktički plan s Leom na umu. Sve ovisi o njemu. Mora odlučiti, na njemu je. Da, razgovaramo", otkrio je trener Barcelone Xavi.

Iako Xavi kaže da razgovaraju, Footmercato piše kako je Messi već donio odluku. Prema njima, Lionelov otac Jorge je prihvatio ponudu Al-Hilala i Messi će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji koja bi i njemu i Lionelovom bratu donijela najveću proviziju u povijesti nogometa.

Al-Hilal navodno Messiju nudi čak 1,2 milijarde eura za samo dvije godine suradnje, odnosno 600 milijuna eura po sezoni. Uz to, Argentinac bi u Saudijskoj Arabiji, baš kao i Cristiano Ronaldo koji je dobio 500 milijuna za 2,5 godine u Al Nassru, uživao brojne pogodnosti i privilegije.

Kopirati
Drag cursor here to close