Pregovori

Ako Roma proda Džeku, dovodi Deulofeua

Prelazak Emersona Palmierija u Chelsea za 20 milijuna eura plus šest bonusa je izvjestan, dok bi za Džeku “plavci“ trebali platiti 30 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 27. 01. 2018. u 15:07 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Gerard Deulofeu

Ukoliko Roma proda Edina Džeku Chelseaju, dovest će Gerarda Deulofeua iz Barcelone, objavili su talijanski mediji, prenosi agencija Anadolija.

Navodno pregovori dva kluba oko Džekinog transfera napredovali su u posljednja 24 sata, a očekuje se da će u ponedjeljak biti definitivno poznato hoće li bh. napadač karijeru nastaviti u londonskom klubu ili ne.

Prelazak Emersona Palmierija u Chelsea za 20 milijuna eura plus šest bonusa je izvjestan, dok bi za Džeku “plavci“ trebali platiti 30 milijuna eura.

Prema medijskim navodima Roma zamjenu za Džeku vidi u Deulofeuu, koji se nije naigrao ove sezone, nakon što se vratio u Barcelonu. Dovođenjem Deulofeua omogućilo bi Patriku Schicku i Gregoireu Defrelu da zaigraju na poziciji koja im najviše odgovora u sredini napada.

Barcelona traži milijun eura za šestomjesečnu posudbu Deulofeua uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone za iznos od 15 do 19 milijuna eura.

Deulofeu koji je dijete Barcelone igrao je za Everton, Sevill i Milan. Engleski klub je 2015. godine otkupio njegov ugovor od ''Barce'', ali se prošlog ljeta vratio u matični klub. Ove sezone za ''blaugranu'' odigrao je 17 službenih utakmica i postigao dva gola. Za reprezentaciju Španjolske nastupio je četiri uz jedan pogodak.

 

Kopirati
Drag cursor here to close