Klupa Aston Ville

Ako Gerrard ode Pochettino prvi kandidat

Ostaje pitanje kako će čelnici Aston Ville nagovoriti trenera koji je navikao voditi velike zvijezde, velike momčadi koje su uglavnom uz domaće prvenstvo igrale Ligu prvaka.
Sport / Nogomet | 19. 10. 2022. u 01:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Steven Gerrard je na izlaznim vratima Aston Ville. Njegova momčad je u deset utakmica osvojila samo devet bodova, ostvarene su tek dvije pobjede.

Momčad je jedan bod iznad zone ispadanja, a utakmice protiv Fulhama i Brentforda u sljedećih nekoliko dana određuju Gerrardovu sudbinu. Gerrard je doveden u studenom prošle godine da zamijeni Deana Smitha i na kraju je pod njegovim vodstvom Villa završila prošlu sezonu na 14. mjestu.

Kao mogući nasljednici se spominju Thomas Tuchel, kojeg je Chelsea otpustio prošlog mjeseca ali i trener Villarreala Unai Emery. Međutim, po svemu sudeći prvi izbor Ville bi mogao biti Mauricio Pochettino. Pochettino je bez kluba otkako je ljetos napustio PSG. Ostaje pitanje kako će čelnici Aston Ville nagovoriti trenera koji je navikao voditi velike zvijezde, velike momčadi koje su uglavnom uz domaće prvenstvo igrale Ligu prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close