Tri milijuna za četiri godine

Ahmedhodžić novi igrač Sheffield Uniteda

"Bila su ovo tri naporna dana i drago mi je što je sve gotovo. Ne želim vam govoriti kako ću igrati, to ću pokazati na terenu. Jack Lester (pomoćni trener) je jedan od razloga što sam potpisao" kaže Anel.
Sport / Nogomet | 07. 07. 2022. u 11:26 Bljesak.info
Prve izjave nakon potpisanog ugovora

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački reprezentativac Anel Ahmedhodžić, svoju karijeru nastavlja na Otoku. Mladi, sada već bivši igrač švedskog Malmea potpisao je četverogodišnji ugovor vrijedan tri milijuna eura, sa Sheffield Unitedom, članom trenutačno Championshipa.

Sheffield United je osnovan davne 1889. godine, kroz svoju povijest četiri puta je osvajao FA Cup, između ostalih dres ovog kluba su nosili Phil Jagielka, Harry Maguire, Alan Woodward, Tony Currie, Dane Whitehouse, Keith Edwards, Nick Montgomery, Colin Morris.

"Drago mi je što je sve završeno. Bila su ovo tri naporna dana i drago mi je što je sve gotovo. Ne želim vam govoriti kako ću igrati, to ću pokazati na terenu.Jack Lester (pomoćni trener) je jedan od razloga što sam potpisao. Uživao sam s njim u Nottingham Forestu, sjajno smo sarađivali i nadam se da ćemo još bolje ovdje", rekao je reprezentativac BiH koji je uz Malme igrao za Nottingham Forest, Hobro i Bordeaux.

U dresu reprezentacije BiH, Anel je kompletirao 18 nastupa. Debitirao je u baražu protiv Sjeverne Irske kod Duška Bajevića. U kvalifikacijama za SP postigao je jedan gol, onaj protiv Ukrajine.

Dobar posao reprezentativca BiH
Kopirati
Drag cursor here to close