Ne sam, Vincente

Aguero Kompanyju: Uzviknuo sam NEEEE kad si pucao!

Kompany je nakon utakmice govorio o jednoj takvoj frustraciji u odnosu na stav mlađih kolega iz tima. Gotovo svi suigrači odgovarali su ga od tog udarca koji će promijeniti povijest Premier lige.
Sport / Nogomet | 07. 05. 2019. u 07:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Evening Standard / Vincent Kompany

Sergio Aguero prišao je Kompanyu nakon Belgijančeva sjajnog gola protiv Leicestera i rekao mu kako je uzviknuo - NEEEE dok se kapetan Citya spremao na udarac koji je na kraju donio veliku pobjedu njegovoj momčadi.

Svjestan je Kompany da njegovi kolege u timu nisu imali veliko povjerenje u ideju da upravo on uputi jedan udarac s distance prema golu Kaspera Schmeichela.

U izjavi za Sport Klub nakon ove povijesne utakmice, koja za City najvjerojatnije znači naslov prvaka Engleske, Kompany je govorio o jednoj takvoj frustraciji u odnosu na stav mlađih kolega iz tima.

Gotovo svi suigrači odgovarali su ga od tog udarca koji će promijeniti povijest Premier lige.

"Bio sam frustriran jer su svi govorili - nemoj pucat! Stvarno sam to mogao čuti, te sam na sekundu razmislio: nisam došao do ove pozicije u karijeri da bi mi mlađi igrači govorili kada mogu uputiti udarac prema golu a kada ne. Opalio sam po golu i ušla je!".

Zaista fascinantna izjava Kompanya koji je kapetan Citya i koji bi trebao imati najveće ovlasti na terenu. Očito njegovi mlađi kolege nisu imali povjerenja u njega, ali sada mu moraju zahvaljivati do kraja života na ovom fantastičnom udarcu.

Međutim, nije ni čudo što su kolege na takav način reagirali, zna li se da se i sam trener Guardiola nadao kako će Kompany uputiti centaršut, a ne pucati izravno po golu.

Kopirati
Drag cursor here to close