Željezničar - Široki

Adžem i Sablić složni: Utakmica nije trebala završiti bez pogodaka

Sport / Nogomet | 26. 08. 2017. u 20:59 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara i Širokog Brijega večeras su odigrali susret bez pogodaka u okviru šestog kola Premijer lige BiH, a trener ''Plavih'' Admir Adžem smatra da utakmice nije trebala završiti bez pogodaka.

''Utakmica nije bila za remi bez pogodaka. Bilo je dosta prilika i mislim da je trebalo biti pogodaka. Mi smo promjenili sustav igre, nedostajalo nam je pet igrača i svjesno smo krenuli agresivnije, a nakon toga nam je nestalo snage i ušli smo u probleme'', izjavio je Adžem nakon susreta.

Dodao je da je Željezničar imao nekoliko prilika koje nije uspio realizirati, te da njegovi igrači u drugom poluvremenu nisu mogli učiniti nešto više zbog nedostatka snage.

Trener Širokog Goran Sablić ističe da utakmica nije bila lijepa za oko, ali da je njegova momčad u drugom poluvremenu bila puno bolji protivnik.

''Odigrali smo čvrstu i ne baš lijepu utakmicu. U prvom poluvremenu domaći su imali inicijativu, prijetili su nam i vršili pritisak, ali za to smo se pripremali. Nakon početnog pritiska u drugom poluvremenu smo dominirali i mogli doći do pogotka. Imali smo vratnicu i gredu, ali nisam nezadovoljan bodom'', rekao je Sablić.

Kopirati
Drag cursor here to close