Istek posudbi

Zrinjski u nastavku sezone bez dvojice dojučerašnjih igrača

"U godini iza nas sam stekao toliko puno lijepih uspomena koje će me cijeli život vezati za Mostar i HŠK Zrinjski", kazao je Mandić na odlasku
Sport / Nogomet | 07. 01. 2020. u 15:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski Mostar u nastavak sezone ući će bez Staniše Mandića i Jasmina Čelikovića. 21-godišnji igrač Rijeke napušta Mostar nakon dogovora o sporazumnom raskidu ugovora o posudbi, dok se Mandić nakon isteka jednogodišnje posudbe vraća u norveški Sogndal IL.

U 35 službenih utakmica 24-godišnji ofenzivac postigao je osam pogodaka od kojih će se najviše pamtiti onaj iz trijumfa protiv nizozemskog Utrechta (2:1) u kvalifikacijama za UEFA Europsku ligu.

Foto: Bljesak.info / Staniša Mandić u pokušaju da dođe do lopte prije golmana Fejzića

"Prije svega bih se želio zahvaliti svim ljudima u klubu na ukazanom povjerenju, odnosno na pruženoj prilici da budem dio momčadi. U godini iza nas sam stekao toliko puno lijepih uspomena koje će me cijeli život vezati za Mostar i HŠK Zrinjski.

Velika hvala i svim navijačima Zrinjskog, posebno Ultrasima koji su bili uvijek uz nas, kako kada je bilo dobro, ali i kada smo ih znali razočarati. Zbog toga moram naglasiti da sam se od prvog dana dobro osjećao u Mostaru, na terenu, ali i izvan njega.

Svojim suigračima, trenerima i svima onima koji su uvijek bili uz nas želim puno sreće u nastavku sezone i nadam se da ćete se radovati osvajanju dvostruke krune, jer iskreno vjerujem u vas", kazao je Staniša Mandić za službene Facebook stranice.

Kopirati
Drag cursor here to close