Vragovi na remontu

Fernandes In, Rojo out

'Vragovi' se pojačavaju
Sport / Nogomet | 31. 01. 2020. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Manchester United je oduševljen što može potvrditi angažman Brune Fernandesa iz Sportinga. Bruno je potpisao ugovor na pet i pol godina, sa opcijom produženja za još jednu godnu", stoji u priopćenju Manchester Uniteda.

Iako službene potvrde nema, vjeruje sa da će Manchester United u konačnici izdvojiti do 80 milijuna eura za ovaj transfer (55 za potpis + 25 kroz bonuse).

25-godišnji Fernandes je briljirao u dresu Sportinga za koji je odigrao 137 utakmica, postigao 63 gola i upisao 52 asistencije. Prije dolaska u Sporting, 2017. godine, nastupao je za Boavistu, Novaru, Udinese i Sampdoriju.

Branič argentinske nogometne reprezentacije Marcos Rojo (29) ostatak ove sezone će provesti na posudbi iz Manchester Uniteda u Estudiantesu, klubu u kojemu je i započeo karijeru.

Rojo je ove sezone upisao samo devet nastupa za "crvene vragove", posljednjeg još u studenom prošle godine, a menadžer Ole Gunnar Solskjaer ga vidi kao tek petog stopera momčadi, iza Harryja Maguirea, Victora Lindelofa, Erica Baillyja i Phila Jonesa.

Rojo je nastupao za Estudiantes od 2008. do 2011. nakon čega je preselio u Europu gdje je igrao za Spartak iz Moskve te Sporting iz Lisabona prije dolaska u Manchester United u kolovozu 2014.

Kopirati
Drag cursor here to close