Uči engleski!

Timo Werner spreman potpisati za Liverpool ovo ljeto

Klauzula o mogućem odlasku iz RB Leipziga vrijedi do 15. lipnja ove godine pa Juergen Klopp nema mnogo vremena za razmišljanje.
Sport / Nogomet | 23. 04. 2020. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački nogometni reprezentativac Timo Werner spreman je u sljedećem prijelaznom roku potpisati za aktualnog europskog prvaka, ako će Liverpool platiti odštetu od 60 milijuna eura, koja stoji u Wernerovom ugovoru s RB Leipzigom, objavio je britanski SkySport.

Klauzula o mogućem odlasku iz RB Leipziga vrijedi do 15. lipnja ove godine pa Juergen Klopp nema mnogo vremena za razmišljanje.

Ta je izlazna klauzula ugrađena u Wernerov ugovor kad je produžio do tada važeći, a kojim se obvezao na vjernost Leipzigu do ljeta 2023.

Liverpool nije jedina momčad koja je zainteresirana za njemačkog napadača koji je postigao 88 pogodaka u četiri sezone igranja u dresu svoje sadašnje momčadi, u koju je stigao 2016. iz Stuttgarta. Još prošlog ljeta Werner je bio blizu prelaska u Bayern, koji je tada nudio oko 30 milijuna eura za njegov dolazak, a iako je taj posao propao, interes Bavaraca nije nestao.

No, Liverpool ima komparativnu prednost pred drugim momčadima. Naime, Werner je više puta javno isticao da je Liverpool najbolja momčad na svijetu, a Juergena Kloppa nazvao najboljim svjetskim trenerom. Uz sve to, već neko vrijeme proširuje svoje znanje engleskog jezika.

Kopirati
Drag cursor here to close