Stanić pun optimizma pred dvomeč

Zrinjski može izbaciti Midtjylland

Krilni napadač Plemića bit će najveća uzdanica juniora Zrinjskog u Danskoj
Sport / Nogomet | 31. 10. 2019. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kristijan Stanić mladi je nogometaš HŠK Zrinjski koji je u prošloj sezoni na iznenađenje mnogih tijekom prošle sezone dobio šansu kod Blaža Sliškovića i dobrano iskoristio sve ponuđeno od strane legendarnog Bake.

Dolaskom Harija Vukasa na kormilo Zrinjskog Kićo je, kako ga zovu prijatelji, malo pao u drugi plan, a na sve je nadovezao neugodnu ozljedu koja ga je neko vrijeme udaljila od travnjaka.

Kriza igre i rezultata koja je zahvatila HŠK Zrinjski iziskivala je promjene u taktici mostarskog tima, a k tome ozljede i kartoni s druge strane kroje sastave koji će istrčati na travnjak. Na utakmici 14. kola koju je Zrinjski igrao protiv Željezničara Stanić je dobio prigodu da u posljednjih pola sata utakmice zaigra i pokaže što zna i može.

Tako je i bilo, Stanić je unio veliku živost u igru Zrinjskog, nekoliko puta probio, izborio nekoliko kornera te kreirao neke prilike za svoje suigrače i svakako je bio pokretačka snaga Plemića koji su onako, "na mišiće" iščupali zlata vrijednu pobjedu. Snažni i korpulentni Stanić odnosio je svoje čuvare ispred sebe i pokazao da će se ponovno moći računati na njega u rotaciji Plemića.

"Dobro je ispalo protiv Želje, glavno je da smo dobili utakmicu, timska igra je dovela do toga" - govori mladi Stanić Za SportSport.ba i dodaje:

"Ozljeda je iza mene i konačno sam u punom treningu. Drago mi je da sam dobio šansu, vjerujem u sebe i u svoje mogućnosti, da nisam, ne bih se ni bavio nogometom. Skoncentriran sam isključivo na HŠK Zrinjski i naš što bolji plasman i nadam se lov na titulu. Ne bih zanemario ni nastupe za juniore u UEFA Youth League gdje smo uspjeli izbaciti mađarski MTK i izboriti dvomeč s Midtjyllandom koji igramo za nekoliko dana. Puni smo samopouzdanja i vjerujemo da možemo izbaciti i Dance".

"Što se mene osobno tiče, zadovoljan sam svojim igrama i formom ali sam uvjeren da mogu dosta bolje i nadam se da ću to dokazati. Ambicije, kao što rekoh, vezane samo za HŠK Zrinjski, prvo želim izboriti svoje mjesto ovdje a onda, bude li sreće i zdravlja, pokušati se domoći i inozemnog ugovora, zašto ne. No prije svega, nadam se da će me poslužiti zdravlje a onda će svega biti. Vjerujem u sebe i ako Bog da ispred mene su dosta bolji dani" - rekao je Kristijan Stanić za SportSport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close