Odlične vijesti iz Italije

Siniša Mihajlović napustio bolnicu

Mihajlovićevo se stanje bitno popravilo i napustio je bolnicu, potvrdila je njegova Bologna. Nakon nekoliko dana u Rimu vratit će se u Bolognu i, vjeruje se, odmah i na klupu.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2022. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije nešto više od mjesec dana Siniša Mihajlović otkrio je loše vijesti. Leukemija, s kojom se borio, ponovno ga je vratila na bolničko liječenje i neizvjesnost, ali otprilike pet tjedana kasnije - odlične vijesti.

Mihajlovićevo se stanje bitno popravilo i napustio je bolnicu, potvrdila je njegova Bologna. Nakon nekoliko dana u Rimu vratit će se u Bolognu i, vjeruje se, odmah i na klupu.

"Ova bolest je zaista hrabra kad se vraća i ponovno bori sa mnom. Kao i uvijek, igram otvoreno. Posljednjih godina redovito radim pretrage, a nakon posljednjih pojavili su se alarmi da postoji rizik od povratka bolesti", rekao je Mihajlović krajem ožujka.

"Za razliku od prije dvije i pol godine, sad znam što trebam raditi. Nadam se da neću izbivati previše, ali svakako ću morati preskočiti nekoliko utakmica.

Podsjetimo, Mihajlović je u srpnju 2019. objavio da ima leukemiju. Prošao je niz kemoterapija i bio na presađivanju koštane srži. Liječnici su nakon pretraga ove godine odlučili da je najbolje ništa ne prepustiti slučaju pa je srpski strateg odradio još jedan ciklus kemoterapija.

Bez obzira na zdravlje, Bologna će Mihajloviću produžiti ugovor još jednu godinu i na taj način ponovno pružiti potporu svojem treneru. Isti rasplet dogodio bi se i u idealnom scenariju budući da su čelnici 'rossoblua' zadovoljni stanjem u momčadi, no ovako će cijela situacija ipak dobiti dodatnu notu solidarnosti.

Bologna je trenutno na 13. mjestu, bez ikakvih briga oko ostanka, pa Mihajlović može opušteno privesti prvenstvo kraju.

Kopirati
Drag cursor here to close