Još ni zaigrao nije...

Ronaldov dres ruši rekorde prodaje!

Tvrtka "Fanatics", partner Manchester Uniteda, je potvrdila kako je u prvih četiri sata prodaja Ronaldova dresa dosegla rekord po prodaji u jednom danu na nekoj web stranici sportskih proizvoda izvan Sjeverne Amerike
Sport / Nogomet | 07. 09. 2021. u 09:50 Bljesak.info / 24sata.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još se nikada nije dogodilo da je neki igrač engleskog Premiershipa promijenio broj na dresu tijekom sezone, sve do sada, kada je to napravio Edinson Cavani kako bi Cristianu Ronaldu omogućio 'njegovu sedmicu' u Manchester Unitedu.  Definitivno hvalevrijedna gesta urugvajskog veterana.

Najbolji strijelac u povijesti nogometa još uvijek nije zaigrao za United u 'drugome mandatu', no klubu je već donio pozamašnu svotu novca. Naime, tvrtka "Fanatics", partner Manchester Uniteda, je potvrdila kako je u prvih četiri sata prodaja Ronaldova dresa (otkada je United objavio da će Ronaldu dobiti 'svoj' broj na dresu), dosegla rekord po prodaji u jednom danu na nekoj web stranici sportskih proizvoda izvan Sjeverne Amerike.

Ogromni redovi stvorili su se i ispred klupskog 'fan shopa'.

Valja spomenuti kako je Ronaldo po dolasku odmah povećao vrijednost Manchester Uniteda. Na njujorškoj burzi, na kojoj se trguje dionicama Uniteda, vrijednost je porasla za čak osam posto, odnosno u dva sata je porasla za čak 212 milijuna funti.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo vratio se na Old Trafford nakon 12 godina, a povratnički nastup trebao bi ubilježiti sljedeće subote (11. rujna) kada 'crveni vragovi' kod kuće dočekuju Newcastle.

Kopirati
Drag cursor here to close