Iz keca u dvicu

Preokret Vragova u drugom dijelu, prva pobjeda Bilića

S ova tri boda United je skočio na sedmo mjesto i ima bod manje od Southamptona.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2020. u 17:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Southamptona, iza kojih je bio niz od pet pobjeda i dva remija, bili su na dobrom putu da u nedjelju u 10. kolu Premier lige kod kuće slave protiv Manchester Uniteda, jer su nakon prvog poluvremena vodili sa 2-0, ali su na kraju izgubili sa 2-3 pogotkom Cavanija u sudačkoj nadoknadi.

Domaći su poveli u 23. minuti golom Bednareka. Deset minuta kasnije na 2:0 povećao je Ward-Prowse, asistent za prvi gol. Činilo se tada da će se nastaviti sjajna serija Southamptona koji nije izgubio osam utakmica u nizu i koji bi pobjedom prišao vodećem Liverpoolu na bod zaostatka.

Međutim, na poluvremenu je menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer u igru uveo Cavanija i legendarni Urugvajac je postao junak.

Prvo je u 60. minuti asistirao ubačajem Fernandesu, a onda 15 minuta kasnije je sjajno zabio glavom nakon udarca Fernandesa za izjednačenje.

Za pobjedu je zabio glavom iz teške pozicije u drugoj od pet minuta sudačke nadoknade. Do ove utakmice 33-godišnji Cavani je zabio jedan gol u sedam nastupa za United.

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u susretu su 10. kola engleskog prvenstva ostvarili svoju prvu ovosezonsku pbojedu svladavši na svom Hawthornesu izravnog suparnika za ostanak Sheffield United sa 1-0 (1-0).

Gol vrijedan tri boda postigao je Gallagher u 13. minuti.

Ovom pobjedom WBA je izašao iz zone ispadanja, sada je 17. sa šest bodova, jednim više od 18. Burnleya, a dva više od 19. Fulhama, dok je Sheffield United ostao na dnu sa samo jednim bodom.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close