Minus i plus

Paulo Dybala i njegova djevojka opet pozitivni na koronavirus

Cijelo su vrijeme bili u samoizolaciji, i prvi su testovi sugerirali kako su se virusa riješili.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2020. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Italiji je stanje s brojem umrlih, ali i zaraženih od koronavirusa, još uvijek izuzetno teško, ali ipak malo blaže nego proteklih dana. Kao da su mjere dovele do toga da se virus ne širi toliko brzo.

No, nažalost, koronavirus je ušao i među nogometaše, a čak trojica igrača Juventusa bila su zaražena. Test Blaisea Matuidija (32) na koronavirus bio je pozitivan, a Francuz je u izolaciji bio od 11. ožujka. Prije njega virus je napao Danielea Ruganija koji je ujedno bio i prvi igrač talijanske Serie A kod kojeg je potvrđena zaraza koronavirusom.

Prije dvije subote, odnosno prije 15 dana, putem društvenih mreža oglasio se i sjajni argentinski napadač Paulo Dybala, trenutno najskuplji igrač torinskog kluba, čija je vrijednost procijenjena na 90 milijuna eura, potvrdivši da su on i njegova djevojka Oriana Sabatini također pozitivni na koronavirus.

Cijelo su vrijeme bili u samoizolaciji, i prvi su testovi sugerirali kako su se virusa riješili.

'Na dan 21. ožujak napravili smo test na koronavirus i bili smo pozitivni. Prije tri dana (op.a. 2. travnja) napravili smo novi test koji je bio negativan. Nakon toga smo napravili još jedan, koji je također bio negativan, no ovaj posljednji se vratio pozitivan. I dalje imam koronavirus i iskreno ne znam kako djeluje', objasnila je Sabatini.

Zanimljivo, Dybala je i u tom periodu samoizolacije pokušavao održavati tjelesnu spremu, prenosi tportal.

'Osjećam se mnogo bolje nakon što sam prije par dana imao snažne simptome. Danas (op.a 27. ožujka je objavio ovu informaciju) ih ne osjećam, mogu se kretati i pokušat ću nastaviti s treninzima', poručio je 26-godišnji argentinski nogometaš.

'Kad bih prošlih dana pokušao trenirati, vrlo brzo sam se umarao. Nisam imao daha i ništa nisam mogao. Poslije samo pet minuta bih osjećao težinu i bol u mišićima pa sam morao prestati. No, sad sam bolje, kao i moja djevojka', izjavio je Dybala prije deset dana.

Očito je to dodatno iscrpljivanje 'probudilo' virus, pa će Argentinac sada opet u dvotjednu samoizolaciju. Nadamo se, u puno strožem režimu i bez treninga.

Kopirati
Drag cursor here to close