Teren ili njiva

Osim: Teren je katastrofalan i nedostojan derbija

"Treneri se dijele na smijenjene i one koji će biti smijenjeni, hvala upravi na povjerenju, moramo se vratiti na staze pobjeda i tamo gdje je nam je mjesto", kazao je Vukas.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2019. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Derbi je odigran u katastrofalnom terminu na katastrofalnom terenu totalno nedostojnom derbija. Treba se pobrinuti da ovo ovako više ne bude, pogotovo kad igraju dvije najtrofejnije ekipe napraviš sranje od utakmice. Igraš u Mostaru na 28 °C bez svjetala na terenu koji je njiva. Ovo je kritika Zrinjskom", kazao je na početku press konferencije Amar Osim, pa čestitao domaćim nogometašima na pobjedi.

"Nismo bili dovoljno dobri da iskoristimo slabosti Zrinjskog i nedostatak nekoliko važnih igrača, imali smo dosta šansi, nedostaje mi ništa drugo nego da im čestitam na pobjedi", rekao je trener Plavih za Moju TV te se osvrnuo na nastavak sezone.

Foto: Bljesak.info / Zrinjski - Željezničar
Foto: Bljesak.info / Zrinjski - Željezničar
Foto: Bljesak.info / Zrinjski - Željezničar

"Sve se utakmice teške, trebamo se spremiti i odmoriti, igramo tek u nedjelju s Čelikom, pokušat ćemo pobijediti kući", dodao je Osim.

Trener Plemića Hari Vukas nije krio zadovoljstvo zbog izuzetno važnog trijumfa njegovih izabranika.

"Veliko olakšanje, stvarno nam je ova utakmica bila prebitna da završi drugačiji, potrošili smo se, u nekim utakmicama nismo bili pravi, sada sam ponosan na igrače, kao da smo znali da nam treba više nego što smo davali. Prvo poluvrijeme smo kontrolirali igru i poveli nakon prekida, vjerovao sam u momke, rotirali smo i mijenjali i hvala Bogu došli do pobjede", rekao je Vukas.

Foto: Bljesak.info / Zrinjski - Željezničar

"Nema puno kalkulacija, mi smo Zrinjski i najuspješniji smo klub u BiH u novijoj povijesti i s takvim renomeom moramo pružati bolje rezultate i budite uvjereni da će tako i biti, nema opuštanja, nemamo vremena da slavimo, sutra novi trening i novi izazov i upiranje snage da se dođe do pobjede".

Zahvalio se Upravi na ukazanom povjerenju.

"Treneri se dijele na smijenjene i one koji će biti smijenjeni, hvala upravi na povjerenju, moramo se vratiti na staze pobjeda i tamo gdje je nam je mjesto."

Kopirati
Drag cursor here to close