Zbog Europe

Odgođen mostarski derbi između Zrinjskog i Veleža

Novi termin će biti naknadno određen
Sport / Nogomet | 20. 07. 2021. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine počela je prije nekoliko dana, a u prvom kolu gledali smo nekoliko veoma zanimljivih susreta.

Jasno je da nas i u novoj sezoni najjačeg ranga bh. nogometa očekuje mnogo uzbuđenja, a to smo mogli vidjeti već u prvom kolu koje je sinoć kompletirano nakon meča Veleža i Posušja.

Rođeni su na svom stadionu pobijedili Posušje sa 2:0 i došli do prva tri boda u novoj sezoni.

No, ekipu Veleža već u četvrtak očekuje nova utakmica kada će na sarajevskoj Grbavici dočekati grčki AEK u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige koja se igra od 20:30 sati.

Velež je nakon toga za vikend trebao igrati gradski derbi protiv Zrinjskog, ali su iz tabora Rođenih zatražili odgodu ove utakmice.

Zbog europske utakmice Velež je od Nogometnog saveza BiH zatražio odgodu derbija protiv Zrinjskog, a kako saznaje SportSport.ba taj zahtjev je odobren.

To znači da se mostarski derbi između Zrinjskog i Veleža neće igrati ovog vikenda, a novi termin će biti naknadno određen.

Podsjećamo, utakmica između mostarskih klubova trebala se igrati u nedjelju sa početkom u 21 sat, ali je Savez izašao u susret Veležu, te su odgodili ovu utakmicu kako bi se Rođeni što bolje pripremili za Europu.

Velež u četvrtak dočekuje na Grbavici AEK, a samo sedam dana kasnije očekuje ih uzvrat utakmica protiv iste ekipe u Ateni.

Naredni susret u prvenstvu Velež igra 2. kolovoza na svom stadionu kada im u goste dolazi prijedorski Rudar, a Zrinjski 31. srpnja igra derbi na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Kopirati
Drag cursor here to close