Odmori se, zaslužio si

VIDEO | Očarao Poljake, pa odmara u Mostaru

Na službenoj stranici poljskog kluba održan je i izbor za najboljeg igrača ovog kluba u sezoni, a svoj su glas mogli dati navijači...
Sport / Nogomet | 28. 05. 2019. u 21:18 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvonimir Kožulj, jedan od najboljih nogometaša poljskog Pogona iz Sczecina na odmoru je u rodnom Mostaru.

Popularni "Zolja iz Bijelog Polja" koji je u karijeri još nosio dresove splitskog Hajduka te Širokog završio je vjerojatno najbolju sezonu u karijeri u kojoj se profilirao kao jedan od najboljih nogometaša Pogona, ali i najboljih veznjaka poljske Ekstraklase.

U posljednjih nekoliko kola Kožulj je postigao nekoliko uistinu fantastičnih pogodaka i svojim je utakmicama u protekloj sezoni privukao pažnju dosta jačih klubova.

Na službenoj stranici Pogona održan je i izbor za najboljeg igrača ovog kluba u sezoni, a svoj su glas mogli dati navijači Pogona.

Navijači su na kraju su za najboljeg igrača 2018/19 izabrali 25-godišnjeg Mostarca.

Prema pisanju medija pred Zvonimirom je nekoliko sjajnih ponuda, između ostalih i one iz njemačke Bundeslige i izvjesno je da će ovaj sjajni veznjak skoro promijeniti sredinu.

"U ovom trenutku ne razmatramo uopće mogućnost odlaska Kožulja. On se osjeća dobro u Szczecinu i nije tražio transfer", kazao je sportski direktor Pogona Dariusz Adamczuk.

Kopirati
Drag cursor here to close