Regulacija prometa

Obavijest posjetiteljima utakmice BiH - Sj. Irska

"Parking prostor za VIP goste u ulici Zvornička bit će omogućen samo osobama koje su uz pozivnice za ovu utakmicu dobili i službenu parking kartu/propusnicu", navodi se u obavijesti NSBiH.
Sport / Nogomet | 14. 10. 2018. u 14:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni savez Bosne i Hercegovine obavijestio je gledatelje koji će prisustvovati utakmici Bosna i Hercegovina-Sjeverna Irska, a koja će biti odigrana na stadionu 'Grbavica' u ponedjeljak, 15.10., da će u skladu sa rješenjem Ministarstva prometa Kantona Sarajevo, doći do privremene obustave prometa na lokalitetu stadiona na dan odigravanja utakmice.

"Navedena obustava se odnosi na Zvorničku ulicu, u dijelu od raskrižja sa ulicama Put Mladih Muslimana-Azize Šaćirbegović do raskrižja sa ulicom Hamdije Čemerlića, te na ulicu Topal Osman Paše na dijelu od raskrižja sa ulicom Kemala Kapetanovića do raskrižja sa ulicom Zvornička u periodu od 14 do 21 sat istog dana.

Parking prostor za VIP goste u ulici Zvornička bit će omogućen samo osobama koje su uz pozivnice za ovu utakmicu dobili i službenu parking kartu/propusnicu", navodi se u obavijesti NSBiH.

Iz sigurnosnih razloga neće biti dozvoljeno unošenje na stadion predmeta kao što su: ruksaci, torbice, veće ručne torbe, kišobrani, niti bilo koji tvrdi predmet. Također, neće biti dozvoljeno unošenje transparenata, banera i sličnih pisanih materijala. Zabranjeno je unošenje hrane i pića na stadion.

Kopirati
Drag cursor here to close