Pobjede Milana i Bologne

Milan uvjerljiv i bez Ibre

Oba gola "Rossoneri" su zabili u prvom dijelu, a kod oba je sudjelovao Franck Kessie.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2020. u 16:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu devetog kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru pobijedio Fiorentinu sa 2-0 zadržavši vodstvo na ljestvice Serie A.

Oba gola "Rossoneri" su zabili u prvom dijelu, a kod oba je sudjelovao Franck Kessie.

Prvo je u 17. minuti asistirao Alessiju Romagnoliju za 1-0, a potom je u 27. minuti zabio za 2-0 iz kaznenog udarca. Veznjak reprezentacije Obale Bjelokosti je imao kazneni udarac i u 40. minuti, ali je nije bio precizan.

Ante Rebić je odigrao cijeli susretu za Milan.

Tri boda je dohvatila i Bologna porazivši Crotone sa 1-0. Gol odluke zabio je Roberto Soriano u posljednjim trenucima prvog dijela.

U prvom susretu nedjeljnog programa Udinese je na gostovanju porazio Lazio sa 3-1 nanijevši "nebesko-plavima" prvi poraz u posljednjih devet susreta u svim natjecanjima, prenosi Hina.

Golove za goste zabili su Arslan (18), Pussetto (45+3) i Forestieri (71), dok je strijelac za Lazio bio Immobile (74-11m).

Zanimljivo, za Forestierija je to bio drugi gol u talijanskom prvenstvu, a prvog je zabio prije gotovo 13 godina. 

Ovaj Argentinac s talijanskom putovnicom je prvi pogodak u Serie A zabio u siječnju 2008. za Sienu protiv Intera. Osim za Sienu, igrao je i za Udinese, te Vicenzu, Empoli i Bari u talijanskoj Serie B, Malagu u La Ligi i Watford i Sheffield Wednesday u drugom rangu engleskog nogometa, a u Udinese se vratio u rujnu ove godine.

Večeras se još sastaju Cagliari i Spezia, te Napoli i Roma, a u ponedjeljak će igrati Torino -  Sampdoria, te Genoa - Parma.

Milan vodi na ljestvici sa 23 boda, Inter i Sassuolo imaju po 18, a Roma i Juventus po 17 bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close