3. Zimski kup

Mali Mostarci osvojili Sarajevo

Zanimljivo je da su se svi igrači upisali na ljestvicu strijelaca, osim vratara Franka Šunjića koji "se ugradio" s nekoliko odličnih intervencija u ključnim trenucima utakmica.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2020. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na turniru 3. zimski kup 2020. igranom u Sarajevu, u organizaciji ŠF Derby, prvo mjesto u natjecanju 2012. godišta (u konkurenciji 7 momčadi) osvojila je momčad Sport talent iz Mostara.

Potpuno zasluženo i uvjerljivo, prethodno osvojivši prvo mjesto u skupini pobjedama nad ŠF Derby (ljubičasti) 5:0, ŠF Tango 4:2 i ŠF Sportivo 6:0, mali Mostarci su finale izborili pobjedom 3:0 protiv ŠF Biser, a u finalu bili bolji od polaznika organizatora turnira ŠF Derby (plavi) rezultatom 3:2.

Za momčad Sport talent igrali su: Franko Šunjić, Luka Bandić, Nikola Buhovac, Ante Čerkez, Fran Čule, Roko Ćavar, Marko Pandža i Frano Zovko pod vodstvom trenera Marka Nakića i Viktora Mikulića.

Svi pojedinci su dali svoj puni doprinos ovom uspjehu, a zanimljivo je da su se svi igrači upisali na ljestvicu strijelaca, osim vratara Franka Šunjića koji "se ugradio" s nekoliko odličnih intervencija u ključnim trenucima utakmica.

Foto: Bljesak.info / Doček :)

Treneri Sport talenta zahvaljuju se organizatorima turnira za izniman napor u ovim zahtjevnim trenucima i svim sudionicima, uključujući suce utakmica, na fer i korektnom nadmetanju te se nadaju mnogim ponovnim susretima, u boljem okruženju u vremenu koje slijedi.

Skupina:
Sport talent - ŠF Derby (ljubičasti) 5:0 (Zovko 2, Buhovac, Čerkez, Pandža)

Sport talent - ŠF Tango 4:2
(Zovko 3, Buhovac)

Sport talent - ŠF Sportivo 6:0
(Bandić 2, Zovko 2, Čule, Čerkez)

Polufinale:
Sport talent - ŠF Biser 3:0
(Zovko, Bandić, Ćavar)

Finale:
Sport talent - ŠF Derby (plavi) 3:2
(Bandić, Ćavar, Zovko)

Kopirati
Drag cursor here to close