Laž i kleveta

Kukoč o navodnoj pobuni protiv Sliškovića: Tužit ću usr**e portale

''Ovo šta ste danas napisali je prešlo svaku mjeru i plod je vaše bolesne mašte. Sve novine i portale koji su danas napisali ovu laž tužit ću za klevetu i uzeti zadnju marku vaših usranih portala'', napisao je Kukoč
Sport / Nogomet | 24. 10. 2017. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Od kada sam došao u Bosnu i Hercegovinu, diskriminirate me, pišete i pričate laži o meni, činite sve da me ljudi zamrze.

Ja ne vodim pobunu protiv nikoga, svoje treninge odrađujem profesionalno i s nikim nemam nikakav problem, nikada u svojoj karijeri nisam vodio nikakve pobune protiv trenera, imam čist obraz i mogu pogledati svakoga u oči.

Ovo šta ste danas napisali je prešlo svaku mjeru i plod je vaše bolesne mašte.  Sve novine i portale koji su danas napisali ovu laž tužit ću za klevetu i uzeti zadnju marku vaših usranih portala", napisao je igrač Zrinsjkog Tonći Kukoč na svom Facebook profilu.

Sarajevski mediji objavili su kako je Splićanin nezadovoljan statusom u klubu, zbog čega je počeo voditi tihu pobunu protiv Sliškovića, kojemu se, kako ponovno pišu mediji, u slučaju nepovoljnog rezultata u sljedećem kolu na Pecari, klima trenerska stolica.

Opravdanje u svojim napisima mediji nalaze u rezultatima Plemića u posljednja dva kola, odnosno porazu protiv Sarajeva na domaćem terenu i neriješenoj utakmici protiv banjalučkog Borca.

Podsjećamo, 26-godišnji defanzivac iz Splita je u siječnju ove godine potpisao za 'Plemiće'.

Nakon 12. odigranih kola mostarski Zrinjski i dalje je vodeći na ljestvici BH Telecom Premijer lige BiH.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close