Intervju za Sport Klub

Jakirović odškrinuo vrata odlaska u Dinamo

Trener koji s mostarskim Zrinjskim obara rekorde dao je naslutiti da postoji viši cilj, vjerojatno već na ljeto.
Sport / Nogomet | 31. 03. 2022. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski sa Sergejem Jakirovićem na čelu ruši sve rekorde Premier lige. Zelena statistika Zrinjskog, ona koja označava pobjede, prava je gusjenica, tako da ne prolazi nezapaženo ni u regiji.

U intervjuu za Sport Klub, strateg Zrinjskog osvrnuo se na skoro osvojenu titulu, lakoću pobjeđivanja Zrinjskog - i niz rekorda koje je ove sezone postavio.

"Još je veća fora što smo u drugom krugu sezone pobijedili baš sve suparnike u ligi, svih 11. Nitko nije išao za tim rekordom dok nismo došli do sedme u nizu. Zrinjski je imao osam u nizu kao rekord, to je napravio Branko Karačić, pa nam je to bio prvi motiv. Onda smo došli do deset do zimske pauze. Budući da ona traje čak tri mjeseca, nitko nije mogao znati hoćemo li nastaviti u istom ritmu, ali evo, uspijevamo", kaže Jakirović.

Pred utakmicu s Tuzla Cityjem ovog vikenda, gdje bi pobjedom mostarski klub praktično ovjerio naslov, Jakirović govori i o budućnosti, koja vjerojatno vodi prema Dinamu iz Zagreba.

"Bila je ozbiljna priča ove zime da. Klubovi se tada nisu dogovorili i svi smo zaključili da je najbolje odraditi sezonu do kraja i onda vidjeti. Želio sam dovršiti posao sa Zrinjskim, a ne otići naprasno. Ništa mi neće pobjeći. Ovdje sam skrenuo pažnju na sebe i za sada me zanima samo Zrinjski, ali vidjet ćemo na ljeto", kaže Jakirović, čiji kompletan intervju možete pogledati OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close