18. kolo

Gagro: Očekujemo tvrdu i borbenu utakmicu

"Izvan stroja su Jakovljević, Tičinović i Brkić, koji je nažalost dobio težu ozljedu, ali ima nas dovoljan broj i misli da možemo napraviti dobar posao", kazao je pomoćni trener Plemića Nenad Gagro.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2019. u 12:01 Bljesak.info / SportSport.ba

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski - FK Mladost

Sports event in Mostar, Bosnia and Herzegovina by HŠK Zrinjski Mostar on Saturday, November 30 2019

HŠK Zrinjski u subotu, u okviru 18. kola Premijer lige BiH, dočekuje na svom terenu ekipu Mladosti.

"Razmišljanja su kao i pred svaku utakmicu. Radni tjedan je bio dobar, odrađeno je ono što je bilo predviđeno. Igrači su spremni, pripremljeni su, imamo još jedan trening danas i normalno da su očekivanja velika", istaknuo je pomoćni trener Plemića Nenad Gagro.

Situacija se ozlijeđenim igračima?

"Nema nekih promjena kada su ozlijeđeni igrači u pitanju. Izvan stroja su Jakovljević, Tičinović i Brkić, koji je nažalost dobio težu ozljedu, ali ima nas dovoljan broj i misli da možemo napraviti dobar posao. Ostali igrači su u punom trenažnom procesu, rade normalno s ekipom."



Mladost je u teškoj situaciji, pretposljednja na ljestvici?

"To nas ne smije nikako zavarati. Znamo da je Mladost neugodan protivnik na strani, posebno su to pokazali na početku ove polusezone. Imaju dosta postignutih pogodaka na strani, dosta bodova, sjećamo se utakmice protiv Želje, protiv Širokog su vodili, s Veležom igrali 2:2. Sve su to dobre ekipe, nisu se oni predavali... Možda je zadnja utakmica njihova pokazala da nije to to, ali je došlo do promjene trenera koja može izazvati pozitivan šok u ekipi. Moramo očekivati tvrdu i jaku utakmicu", izjavio je Gagro.

Zrinjski je sada pod imperativom pobjede.

"Utakmice koje igramo kući, s obzirom na bodovni zaostatak za Sarajevom, moramo ići na pobjedu", poručuje Gagro.

U kakvom je stanju teren?

"Ne bi posebno skretao pozornost na teren, isti je nama kao i protivniku. Potreban je naš dobar pristup i mislim da teren neće doći do izražaja", kazao je na kraju presice pomoćni trener HŠK Zrinjski Nenad Gagro.

Danijel Bojo iz Kiseljaka je delegiran za glavnog suca utakmice Zrinjski - Mladost DK. Susret počinje u 16 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Spielstände bereitgestellt von Sofascore Live Ticker

Kopirati
Drag cursor here to close