Jedinica 'Lavova'

Domagoj Lukač: Uz Igora Pamića izgledat ćemo sve bolje i bolje

NK GOŠK je zakovan za dno ljestvice nakon pet kola u Prvoj ligi Federacije BiH. Rezultat je to koji sasvim sigurno nijedan poznavatelj prilika u ovom rangu nije mogao predvidjeti.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2020. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od favorita za naslov prvaka doživio je u posljednja tri kola isto toliko poraza, te je ostao na učinku od tri boda, pa se trijumf nad Igmanom iz Konjica u narednom kolu nameće kao veliki imperativ. Bez obzira na lošu poziciju, vratara Domagoja Lukača ne može se okriviti za loše otvaranje sezone. I on očekuje da će Lavovi proigrati, te ostvariti pobjedu nad Igmanom.

“Dobro smo se pripremili. Nažalost, dosad nismo bili pravi i nalazimo se tu gdje jesmo. Očekujem da ovog puta pobijedimo, i vjerujem da ćemo ostvariti cilj. Ekipa dobro radi, svi smo spremni“ - navodi Lukač.

Na loš plasman na startu sezone utjecalo je, kaže, više faktora.

“Bilo je ponekad malo više nervoze. Normalno je da ima i pritiska jer su ambicije kluba velike. Bilo je i nesreće. Na dvije utakmice golove smo primili u samom finišu. Naš cilj bez obzira na loše otvaranje ostao je isti i vjerujem da ćemo se na kraju sezone radovati. Ima još dosta mečeva. Ne treba se predavati" - dodaje vratara Lavova iz Gabele.

Posebna čast za njega je suradnja s Igorom Pamićem.

“Kao čovjek i stručnjak zaista se čini odličnim. Vidi se da je to klasa više. Polako pronalazimo zajednički jezik, treninzi su odlični i siguran sam da će iz utakmice u utakmicu sve bolje izgledati“ - smatra Lukač.

Jedan dio karijere ovaj mladi vratar proveo je u Danskoj.

“Ovdje sam već godinu i po i zadovoljan sam mnogim stvarima. Dobro sam se snašao. U Danskoj sam igrao treći rang i smatram da je drugi bh. rang kvalitetniji od tog trećeg danskog. U Skandinaviji se više igra na snagu. Ovdje je važna i tehnika. Lično mi se skandinavski način igranja ne sviđa. U Bosni i Hercegovini ima više potencijala nego tamo“ - kaže ovaj mladi vratar.

Na kraju smo ga upitali gdje se vidi u budućnosti.

“Negdje u inozemstvu. U nekoj boljoj ligi. U karijeri želim braniti u velikom klubu i velikoj europskoj zemlji“ - rekao je na kraju vratar GOŠK-a za SportSport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close