Protiv crno-crvenih maksimalno ozbiljno!

Četiri stranca na meti Bake Sliškovića

Utakmica Zrinjski - Čelik igra se u subotu u 16 sati na stadionu Pod Bijelim Brijegom.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2018. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na negativan rezultat otprije sedam dana sigurno da s nekom zebnjom očekujemo ovaj susret. Ne smijemo dozvoliti novi kiks. Respektiramo Čelik i njegove rezultate ali s obzirom na Želju, imperativ pobjede se sam od sebe nameće. Psihološki smo prevladali krizu, nismo se osjećali dobro nakon poraza. Prevladali smo to u ovom tjednu iza nas. Maksimalno ćemo se uvesti u taj susret protiv Čelika sa željom da riješimo utakmicu u našu korist. Samo pobjeda nas ostavlja u utrci, sve sem toga bi bilo veoma neugodno u ovom trenutku", kazao je trener Zrinjskog Blaž Slišković na press konferenciji uoči utakmice s zeničkim Čelikom u okviru 15. kola Premijer lige BiH!

Ozljede i kartoni i dalje kroje momčad.

"Već duži period smo bez Pezera, kartonirani igrači, druge ozljede...velike probleme imamo u sredini terena, a to je duša i srce cijele momčadi. Osjećamo te probleme itekako, posebno smo to osjećali protiv Želje nakon primljenog gola. Tako je kako je, nadam se Veselinoviću da će biti u kadru. Čini mi se da je premašio strah nakon loma nosa. S njim u vršku napada ćemo dobiti kvalitetno pojačanje u špicu. Pokušat ćemo iskoristiti njegovu visinu i snagu. Vratio se i Bekić iako ne znam koliko je u ovom trenu spreman, ali to su vijesti koje me vesele".

Osvrnuo se strateg Zrinjskog na opasku da nedostaje učinak napadača:

"Ne možemo se pohvaliti velikim brojem šansi pa da kažemo da smo puno toga ispromašivali. Srednji red je taj koji stvara prilike, da smo ih imali 7, 8 rekao bih da su napadači zakazali. Ne želim krivicu svaliti na srednji red, svi smo krivi jednako. Nadam se da će to protiv Čelika biti dosta bolje".



Spomenuo se Baka i pravila o četiri stranca koje kako kaže pravi velike probleme svima oko sastava momčadi, ne samo Zrinjskom:

"Problem četiri stranca nam svima predstavlja problem. Ne želim kritizirati one koji su donijeli ovo pravilo ,a ali ne znam što ono donosi. Prinuđeni smo stavljati mlađe igrače bez obzira jesu li kvalitetni ili nisu. Ne dobivamo ništa posebno na kvaliteti klubova, ni igre, dapače mislim da smo oštećeni s ovim. Ne interesira me kome ovo odgovara ali ovo ne unapređuje BiH nogomet jer ovaj zakon nema previše smisla. Kako uigrati ekipu za Europu kada ti četiri stranca uglavnom ne igraju? Ovakav zakon i ovakvo rješenje, da se ja pitam, nikada ne bih donio. Sve ovisi o omladinskom kadru. Ako imam pet dobrih mladih igrača svakako ću ih staviti, a ove poslati na tribine. Ni ovi mladi igrači koji sjede na klupi ne dobivaju praktički ništa s ovim pravilom. Ovo neće donijeti napredak bh nogometu".


Utakmica Zrinjski - Čelik igra se u subotu u 16 sati na stadionu Pod Bijelim Brijegom, a sudi je Danijel Bojo iz Kiseljaka. Direktan prijenos utakmice omogućila je Moja TV.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close