(Ne)korištenje VAR-a

Bjelica ogorčen zbog VAR-a: Što će nam tehnologija ako ne pomaže?

- Ove situacije su čista interpretacija. VAR je postao cirkus, velika većina trenera u Engleskoj se buni protiv VAR-a
Sport / Nogomet | 07. 11. 2019. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Zaslužili smo pobjedu, bili smo bolji, naše šanse bile su bolje, oni su na kraju ušli u totalni rizik, došli do dva gola. Čestita, dečkima na utakmci, odigrali su kvalitetnu utakmicu, borbenu, zaslužili pobojedu i ovaj bod nas ostavlja u igri za dalje", - kazao je trener Dinama Nenad Bjelica za HRT.

"Pokušali smo na isti način kao tamo, ali su danas igrali sa širokim krilima, nakon toga smo prešli u 4231 pa smo izgledali bolje. Moram priznat da smo ih više očekivali ih više u sredini.

Neizbježno je bilo osvrtanje na sudačke odluke, korištenje i nekorištenje VAR-a. Dojam je da je Dinamo u utakmici generalno oštećen, zakinut za dva jedanaesterca, oštećen za ovaj finalni...

Cijelo vrijeme govorim da je VAR obično s... Oni ne gledaju te situacije ni ne žele ih gledati. Što će nam tehnologija ako nam ne pomaže, maknite ga, samo ubijate emocije. U pet situacija će pomoći u pet odmoći, meni ne treba VAR. Ove situacije su čista interpretacija. VAR je postao cirkus, velika većina trenera u Engleskoj se buni protiv VAR-a."

Je li Nikola Moro zaboravio da ima žuti karton netom prije nego će napraviti prekršaj za drugi žuti i crveni u završnici utakmice?

"A Bože moj dešava se, ali mogao je povuć' nogu", kazao je Bjelica za HRT nakon utakmice Dinamo - Šahtar.

Kopirati
Drag cursor here to close