Delegacija kluba posjetila vrh SDA

Bakir Izetbegović primio Veležovce i poželio im sreću u Europi

Posebna pažnja posvećena je obilježavanju velikog jubileja, 100. godišnjice postojanja Veleža. Tim povodom razmatrana je mogućnost odigravanja prijateljske utakmice FK Velež s nekim od renomiranih inozemnih klubova iz inozemstva.
Sport / Nogomet | 25. 05. 2022. u 07:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović primio je delegaciju Uprave Veleža Mostar, priopćeno je iz ove stranke.

Predsjednik Izetbegović uputio je predstavnicima Veleža čestitke povodom osvajanja Kupa Bosne i Hercegovine, te im je zaželio sreću u predstojećim europskim utakmicama.

Predstavnici Uprave 'Rođenih' predstavili su dosadašnje rezultate rada u sportskom i organizacijskom segmentu, te planove za buduće djelovanje.

Razgovarano je o mogućnostima realizacije infrastrukturnih projekata na osnovu kojih bi mostarski stadion "Rođeni" zadovoljio UEFA-ine standarde za odigravanje međunarodnih utakmica.

Istaknuta je i važnost usvajanja Zakona o sportu, kojim bi se regulirao rad sportskih kolektiva i koji bi omogućio snažniji razvoj sporta.

Posebna pažnja posvećena je obilježavanju velikog jubileja, 100. godišnjice postojanja Veleža. Tim povodom razmatrana je mogućnost odigravanja prijateljske utakmice FK Velež s nekim od renomiranih klubova iz inozemstva.

Kopirati
Drag cursor here to close