Luda nedjelja

''Sedmica'' Aston Ville protiv Liverpoola

Prvi put u povijesti ManU i Liverpool su u istom danu primili po najmanje šest golova
Sport / Nogomet | 04. 10. 2020. u 22:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 "Luda nedjelja" engleskog nogometa završila je s nevjerojatnom 7-2 pobjedom Aston Ville protiv aktualnog prvaka Liverpoola.

Posebno su briljirali Ollie Watkins, skupocjeno pojačanje iz Brentforda, koji je u prvih 45 minuta Redsima uvalio hat-trick te Graelish s dva gola i čak tri asistencije.

Domaćin je poveo već u 4. minuti golom Ollie Watkins, a isti je igrač u 22. minuti zabio za 2-0. Deset minuta kasnije smanjio je Mohamed Salah, no Villa je do kraja poluvremena zabila još dva gola. John McGinn je u 35. zabio za 3-1, a Watkins je poluvrijeme života zaključio trećim golom u 39. minuti.

Fantastičnu predstavu Aston Villa je u 55. minuti okrunila i petim golom, a strijelac je bio Ross Barkley. Salah je u 60. smanjio na 2-5, da bi Jack Grealish golovima u 66. i 75. povisio na nestvarnih 7-2. Watkins je u 85. minuti mogao zabiti i svoj četvrti pogodak na utakmici, no pogodio je prečku.

Navijači Liverpoola ne pamte kad im je netko zabio sedam golova, a posljednji put se to dogodilo u travnju davne 1963. godine kad ih je Tottenham demolirao identičnim rezultatom.

Prije toga Tottenham je na Old Trafordu deklasirao Manchester United sa 6-1, dok je West Ham na gostovanju porazio Leicester sa 3-0.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close